About

De website Antique Watches is een initiatief van Marcel van Hooijdonk. Hij is ook de verzamelaar achter alle artikelen op deze website en de persoon die de mooie foto’s van antieke horloges op de site plaatst. Marcel van Hooijdonk is een enthousiast verzamelaar van antieke uurwerken met een rijke geschiedenis. Hij heeft door zijn verzamelhobby niet alleen diverse mooie horloges in zijn bezit gekregen, maar ook veel kennis over antieke uurwerken verzameld. Deze kennis deelt hij graag met andere verzamelaars van antieke horloges, op de website Antique Watches.

Op deze website vindt u niet alleen mooie foto’s van unieke antieke uurwerken, maar leest u tevens interessante artikelen. Er worden artikelen geplaatst over antieke uurwerken in het algemeen, maar ook over specifieke horloges. Leest u alle artikelen op de website door, dan kunt u uzelf een echte antiek uurwerk expert noemen.

Houd de website goed in de gaten, want er worden regelmatig nieuwe artikelen en foto’s geplaatst. Door Antique Watches regelmatig te checken, mist u geen enkele bijdrage van Marcel van Hooijdonk.